Taxi Boutersem

★★★ 

Wij hanteren de voordeligste taxiprijzen vanuit regio Boutersem.

Wij bieden naast taxivervoer ook andere soorten vervoer aan zoals groepsvervoer tot 7 personen. 

Bent u opzoek naar voordelige taxi service naar luchthavens ook naar andere bestemmingen ? Zoekt u een betrouwbare taxiservice met voordelige prijzen? In dat geval kan u in volle vertrouwen beroep doen op Taxi Boutersem.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring om dit alles waar te maken. Wij bieden eveneens voordelig luchthaventransport aan ook vervoer tussen verschillende steden. Taxi Boutersem beschikt over comfortabele wagens en bekwame chauffeurs. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening bekwam uitvoeren.

Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en persoonlijk vervoerd. Taxi Boutersem brengt u naar de gewenste plaats of luchthaven. Wij zorgen  zowel voor individueel als voor groepsvervoer vanuit Boutersem  en omgeving. 

Taxi Boutersem

Service voor luchthavenvervoer vanuit Boutersem met comfort en veiligheid 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de ochtend in de luchthaven Zaventem of elders te zijn, dan staan wij steeds klaar.

Wij bieden onze Taxi service correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Wij staan dacht en nacht tot uw dienst. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen.

Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren. Via ons boekingssysteem kan men zonder problemen een taxi bestellen. Men kan eveneens de taxi prijs berekenen zonder te boeken.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de prijs. Wij werken met vaste prijzen

Taxi Boutersem behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste prijzen, dit is ons grote doel.

U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten.
Al onze taxi tarieven zijn dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit Boutersem zijn uiterst klantvriendelijke. 

U kan wel gemakkelijk boeken via ons online boekingssysteem.  

Zaventem

vanaf 45
  • tot 3 personen

Zaventem

50
  • tot 5 personen

Zaventem

53
  • Max 7 per

Charleroi

vanaf 100
  • tot 3 personen

Charleroi

105
  • tot 5 personen

Charleroi

110
  • Max 7 per

U kan eveneens andere bestemmingen berekenen via ons boekingssysteem  

BESTEL UW TAXI IN 3 STAPPEN