Voordelig vervoer vanuit regio Lovenjoel

Luchthavenvervoer

 Taxi Lovenjoel gespecialiseerd in luchthavenvervoer eveneens vervoer tussen steden.Wij hebben in die tijd een grote ervaring in deze sector opgedaan door onze activiteiten in de luchthaven.

Meer

Kindvriendelijk 

Wij zorgen zowel voor kinderstoelen, verhoogkussens als Maxi-Cosi gratis ter beschikking voor onze jongste klantjes.

Vaste Tarieven

Bij Luchthavenvervoer Lovenjoel betaald u steeds een vaste prijs van uw ophaaladres tot uw eindbestemming. Geen verborgen kosten.

Meer

Snelle Reservatie

Al onze boekingen worden binnen 3 uur bevestigd. Voor een vlotte afhandeling bij last minute reservatie vragen we wel om ons ook even telefonisch te contacteren.

24 uur – 7 dagen

Om u in alle omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn wij elke dag 24 uur op 7  beschikbaar voor u  

Meer

Professionele chauffeurs 

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met extra bagageruimte.  Eveneens over bekwame chauffeurs die in staat zijn alle  situaties in te schatten voor uw comfort en veiligheid.

Opzoek naar goedkoop luchthavenvervoer Zaventem en luchthavenvervoer luchthaven Charleroi ? Zoekt u een betrouwbare bedrijf met voordelige prijzen?

In dat geval kan u in volle vertrouwen beroep doen op Taxi Lovenjoel . Wij hebben al tien jaar ervaring om dit alles waar te maken. Wij bieden  voordelig luchthavenvervoer  aan ook vervoer tussen verschillende steden. Taxi Lovenjoel beschikt over comfortabele wagens en bekwame chauffeurs. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. Wij zorgen  zowel voor individueel als voor groepsvervoer tot zeven personen. 

LUCHTHAVENVERVOER

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen elders of in de luchthaven te zijn, dan staan wij steeds klaar. Wij bieden onze service correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Wij staan dacht en nacht tot uw dienst. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen. Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren.

TARIEVEN

Taxi Lovenjoel behoort tot de voordeligste bedrijven in zijn soort. Wij bieden aan onze passagiers duidelijke en vaste tarieven, dit is ons grote doel. U loopt geen gewaar voor een onaangename verrassing. Wij hebben ook geen verborgen onkosten. Al onze prijzen dag en nacht identiek. De prijzen voor luchthavenvervoer vanuit uw bestemming  zijn uiterst klantvriendelijk.

RESERVEREN

Bestel uw taxi tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

Op basis van uw vraag kan het boekingssysteem de prijs berekenen van uw vervoer zonder te boeken.

Stap 1

Vul in vertrekadres, bestemming, datum en ophaaluur.

DRUK OP VOLGENDE

Stap 2

Kies geschikte wagen. Aangeduide prijs is per wagen. 

DRUK OP VOLGENDE

Stap 3

Vul in naam , voornaam, e-mail en gsm-nummer.  

BEVESTIGEN

Luchthavenvervoer vanuit Lovenjoel naar Zaventem

U kan Airport Taxi uit Lovenjoel contacteren voor vervoer naar luchthaven vanuit omgeving Lovenjoel, eveneens naar andere luchthavens zoals Charleroi, Oostende, Schiphol, Düsseldorf  en andere internationale bestemmingen.

Luchthavenvervoer vanuit Taxi Lovenjoel met comfort en veiligheid 

Taxi Lovenjoel brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Onze privé-ritten vanuit uw adres naar uw bestemming geschieden tegen zeer scherpe prijzen (geen deeltaxi). U bepaalt zelf wanneer u opgehaald wilt worden, Taxi Lovenjoel staat zeven dagen op zeven en vierentwintig uur per dag ter uwer beschikking. 

Vanuit luchthaven Zaventem naar Lovenjoel ? 

Wij zijn in staat zulke ritten uit te voeren tegen scherpe prijzen.  Een van onze chauffeurs  met onze taxiwagen brengt u terug naar Lovenjoel. Onze reizigers worden opgehaald in de luchthaven van Zaventem in de aankomsthal met een bordje aan de Java Coffee shop.

Wij  bieden u duidelijke prijzen aan. Onze doelstelling is voordelig tarieven te bieden aan de klanten.

Al onze prijzen zijn geldig voor dag en nacht. U kan wel gemakkelijk boeken via onze online boekingssysteem

  

Taxi Lovenjoel luchthavenvervoer