Taxi Geldenaken

Op zoek naar een taxi in de regio Geldenaken? Zoekt u een betrouwbare bedrijf met voordelige prijzen?

In dat geval kan u in volle vertrouwen taxi bestellen bij Taxi Geldenaken. Ondertussen hebben wij al meer tien jaar ervaring in luchthavenvervoer vanuit regio 1370. Taxi Geldenaken biedt voordelig luchthavenvervoer aan vanuit regio Geldenaken en dit is ons grote doel.   

Wij beschikken over comfortabele Mercedes wagens en bekwame chauffeurs. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. Wij zorgen zowel voor individueel als voor groepsvervoer tot zeven personen.

Wij bieden onze service correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen. Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren.

WAT IS DE PRIJS? U hoeft zich geen zorgen te maken! Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

Luchthavenvervoer vanuit Geldenaken

Taxi Geldenaken is gespecialiseerd in voordelig luchthavenvervoer. Wij hebben in die tijd een grote ervaring in deze sector opgedaan door onze activiteiten in de luchthaven.

Meer

Kindvriendelijk 

Wij zorgen zowel voor kinderstoelen, verhoogkussens als Maxi-Cosi gratis ter beschikking voor onze jongste klantjes.

Vaste prijzen vanuit Geldenaken

Bij Taxi Geldenaken luchthavenvervoer betaalt u steeds een vaste prijs van uw ophaaladres tot uw eindbestemming. Geen verborgen kosten.

Meer

Snelle Reservatie

Al onze boekingen worden binnen 3 uur bevestigd. Voor een vlotte afhandeling bij last minute reservatie vragen we wel om ons ook even telefonisch te contacteren.

24 uur vertrekmogelijkheid vanuit Geldenaken

Om u in alle omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn wij elke dag 24 uur op 7  beschikbaar voor u 

Meer

Professionele chauffeurs 

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met extra bagageruimte.  Eveneens over bekwame chauffeurs die in staat zijn alle  situaties in te schatten voor uw comfort en veiligheid.

Waarom zou u bij Taxi Geldenaken boeken ? 

Een zeer belangrijke reden
1: Comfortabele wagens
2: Onze fantastische prijzen
3: Professioneel betrouwbare chauffeurs
In één woord , uw persoon is bij ons  belangrijk

TAXI RESERVEREN VANUIT GELDENAKEN

Bestel uw taxi tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

Taxi vanuit Geldenaken naar luchthaven Zaventem 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen in de luchthaven Zaventem zijn? Wel wij komen u ophalen in Geldenaken op het aangevraagde uur om u naar Zaventem te voeren. De rit vanuit Zaventem naar Geldenaken is ook mogelijk. Een van onze chauffeurs  met onze taxiwagen brengt u terug naar Geldenaken. Onze reizigers worden opgehaald in de luchthaven van Zaventem in de aankomsthal met een bordje aan de Java Coffee shop. Bij het afhalen op luchthaven Zaventem houden wij wel rekening met de  landingstijd van de vlucht. U kan wel gemakkelijk boeken via onze online boekingssysteem

Taxi vanuit Geldenaken naar luchthaven Charleroi

De luchthaven van Charleroi is bekent voor goedkope- en charter vluchten. Veel reiziger maken hiervan gebruik. Wij vervoeren ook passagiers vanuit Geldenaken naar luchthaven Charleroi. De rit vanuit luchthaven Charleroi naar Geldenaken wordt ook door ons verzorgd. Wij komen u ophalen in luchthaven Charleroi op de afgesproken plaats en brengen wij u terug naar Geldenaken.

Taxi naar luchthavens van Geldenaken en omliggende gemeentes.

                        Taxi Geldenaken vervoert ook klanten van de omliggende  gemeentes naar luchthavens: 
                        Sart Mélin, Zétrud Mulay, Piétremau, SAint Jean Geest, Sainte Marie Geest Jodoigne, Dongelberg

Vervoer vanuit Geldenaken naar Brussel

Vandaag is eveneens mogelijk vanuit Brussel met bus of trein naar het buitenland te reizen. Vanuit Brussel-Noord en Brussels-Zuid zijn er verschillende mogelijkheden om naar buitenland te rezen. Wij brengen u vanuit Geldenaken naar Brussel-Noord vervoeren om een flixbus of een Eurolines te nemen.  Met Thalys en Eurostar kan men via Brussel-Zuid vertrekken. Wij vervoeren dagelijks passagiers naar Brussel-Zuid en kennen het station heel goed. Het vervoeren vanuit Brussel-Zuid naar Geldenaken kunnen wij op een efficiënte manier uitvoeren.

★★★ 

      Goede service, meer dan de helft goedkoper dan concurrentie. Ik moest vorige zaterdagnacht van Leuven tot in Herentals geraken. Concurrerende firma’s rekenden 2,5 euro per km, hetgeen neerkwam op 58 x 2,5, terwijl Taxi Leuven slechts 1 euro per km rekende. Immens verschil en goed op tijd! Voor herhaling vatbaar!

Johan Wauters

★★★★★

Wij waren tevreden van de dienstverlening, stipt en correct uitgevoerd.

We are super happy with your service 🙌 Thanks very much. 

Instagram

Else Boonstra

★★★★★

superservice. vervoer naar de luchthaven vlot verlopen, goede prijs. ik had mijn gsm in de taxi verloren en de chauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik ‘m terugkreeg. aanrader.