Taxi Aarschot

Op zoek naar een taxi in de regio Aarschot? Zoekt u een betrouwbare bedrijf met voordelige prijzen?

In dat geval kan u in volle vertrouwen taxi bestellen bij Taxi Aarschot. Ondertussen hebben wij al meer tien jaar ervaring in luchthavenvervoer vanuit regio 3200. Taxi Aarschot biedt voordelig luchthavenvervoer aan vanuit regio Aarschot en dit is ons grote doel.   

Wij beschikken over comfortabele Mercedes wagens en bekwame chauffeurs. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening bekwam uitvoeren. Elk van onze klanten wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. Wij zorgen zowel voor individueel als voor groepsvervoer tot zeven personen.

Wij bieden onze service correct aan en daardoor staan wij al jaren tot uw dienst. Het is voor ons een gewoonte om u elk uur op te halen. Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren.

Taxi Aarschot
Bestel uw taxi nu online

WAT IS DE PRIJS? U hoeft zich geen zorgen te maken! Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

Luchthavenvervoer vanuit Aarschot 

Taxi Aarschot is gespecialiseerd in voordelig luchthavenvervoer. Wij hebben in die tijd een grote ervaring in deze sector opgedaan door onze activiteiten in de luchthaven.

Meer

Kindvriendelijk 

Wij zorgen zowel voor kinderstoelen, verhoogkussens als Maxi-Cosi gratis ter beschikking voor onze jongste klantjes.

Vaste prijzen vanuit Aarschot 

Bij Taxi Aarschot luchthavenvervoer betaalt u steeds een vaste prijs van uw ophaaladres tot uw eindbestemming. Geen verborgen kosten.

Meer

Snelle Reservatie

Al onze boekingen worden binnen 3 uur bevestigd. Voor een vlotte afhandeling bij last minute reservatie vragen we wel om ons ook even telefonisch te contacteren.

24 uur vertrekmogelijkheid vanuit Aarschot

Om u in alle omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn wij elke dag 24 uur op 7  beschikbaar voor u 

Meer

Professionele chauffeurs 

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met extra bagageruimte.  Eveneens over bekwame chauffeurs die in staat zijn alle  situaties in te schatten voor uw comfort en veiligheid.

Taxi Aarschot

TAXI RESERVEREN VANUIT AARSCHOT

Bestel uw taxi tijdig voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt aan een van onze chauffeurs bij aankomst in de luchthaven. Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

Taxi vanuit Aarschot naar luchthaven Zaventem 

Hebt u een reis geboekt die u noodzaakt vroeg in de morgen in de luchthaven Zaventem zijn? Wel wij komen u ophalen in Aarschot op het aangevraagde uur om u naar Zaventem te voeren. De rit vanuit Zaventem naar Aarschot is ook mogelijk. Een van onze chauffeurs  met onze taxiwagen brengt u terug naar Aarschot. Onze reizigers worden opgehaald in de luchthaven van Zaventem in de aankomsthal met een bordje aan de Java Coffee shop. Bij het afhalen op luchthaven Zaventem houden wij wel rekening met de  landingstijd van de vlucht. U kan wel gemakkelijk boeken via onze online boekingssysteem

Taxi vanuit Aarschot naar luchthaven Charleroi

De luchthaven van Charleroi is bekent voor goedkope- en charter vluchten. Veel reiziger maken hiervan gebruik. Wij vervoeren ook passagiers vanuit Aarschot naar luchthaven Charleroi. De rit vanuit luchthaven Charleroi naar Aarschot wordt ook door ons verzorgd. Wij komen u ophalen in luchthaven Charleroi op de afgesproken plaats en brengen wij u terug naar Aarschot.

Taxi naar luchthavens van Aarschot en omliggende gemeentes.

                        Taxi Aarschot vervoert ook klanten van de omliggende  gemeentes naar luchthavens: 
                        Gelrode, Haterbeek, Rillar, Wolfdonk, Begijnendijk, Ramsel, Blouberg, Scherpenheuvel-Zichem, Schoonderbuken, 
                        Averbode, Nieuwrode, Vlasselaar, Wezemaal, Betekom 

Vervoer vanuit Aarschot naar Brussel

Vandaag is eveneens mogelijk vanuit Brussel met bus of trein naar het buitenland te reizen. Vanuit Brussel-Noord en Brussels-Zuid zijn er verschillende mogelijkheden om naar buitenland te rezen. Wij brengen u vanuit Aarschot naar Brussel-Noord vervoeren om een flixbus of een Eurolines te nemen.  Met Thalys en Eurostar kan men via Brussel-Zuid vertrekken. Wij vervoeren dagelijks passagiers naar Brussel-Zuid en kennen het station heel goed. Het vervoeren vanuit Brussel-Zuid naar Aarschot kunnen wij op een efficiënte manier uitvoeren.

Bereken de prijs van uw rit zelf
★★★ 

      Goede service, meer dan de helft goedkoper dan concurrentie. Ik moest vorige zaterdagnacht van Leuven tot in Herentals geraken. Concurrerende firma’s rekenden 2,5 euro per km, hetgeen neerkwam op 58 x 2,5, terwijl Taxi Leuven slechts 1 euro per km rekende. Immens verschil en goed op tijd! Voor herhaling vatbaar!

Johan Wauters

★★★★★

Wij waren tevreden van de dienstverlening, stipt en correct uitgevoerd.

We are super happy with your service 🙌 Thanks very much. 

Instagram

Else Boonstra

★★★★★

superservice. vervoer naar de luchthaven vlot verlopen, goede prijs. ik had mijn gsm in de taxi verloren en de chauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik ‘m terugkreeg. aanrader.